Intervjuer inför mtbSM – Fredrik Edin, Cykloteket Racing Team

Nöjd med din egen säsong hittills?

Den har klart gått över förväntan mot den träningen jag har lagt ner. Studierna har gjort att jag inte fått möjlighet att cykla så mycket som jag egenentligen känner jag skulle lagt ner för att tade sista topplaceringarna.

Vem tippar du har chans på mästartröjorna?

Emil Lindgren eller Magnus Darvell.

Kommer du köra alla lopp?

Kommer köra tempo, XC och stafett.

Vad tror du om banorna, passar dom dig?

Enligt det jag har hört kommer de passa min åkning. Tror jag kommer få möjlighet att provköra banan innan SM.

Vilket/vilka lopp kör du som uppladdning inför SM?

Mörksuggejakten.

 

English Translation:

 

Satisfied with your own season so far?

It has clearly exceeded the expectation of the training I have laid down. The studies have meant that I have not had the opportunity to ride as much as I really feel I would have put down to score the last top scores.

Who dare you have a chance at the championship trousers?

Emil Lindgren or Magnus Darvell.

Will you run all the races?

Will run tempo, XC and relay.

What do you think about the courses do they suit you?

According to what I have heard, they will fit my ride. I think I will be able to test the course before SM.

Which race are you running for SM?

Mörksuggejakten.