tisdag 4 januari 2011

CykelCity får Spa spons

Nu kan grabbarna (och tjejerna) koppla av ordentligt efter träning och race, dom har nämligen skrivit sponsringsavtal med Selma Spa.
Läs CykelCity´s pressmeddelande nedan:

Selma Spa sponsrar Team Cykelcity
Sveriges ledande cykelteam Team Cykelcity har tecknat ett sponsoravtal med Sport & Wellness anläggningen Selma Spa. Avtalet fokuserar på att utveckla de båda organisationerna ytterligare inom sina respektive områden samt svensk cykel i allmänhet.

Lagledaren Johan Ottoson:
"Jag är väldigt nöjd och glad över vår nya sponsor, kanske är det bättre att säga att jag är glad att vi hittat en stabil partner. Selma Spa är ett ledande varumärke inom sin bransch med fokus på kvalitet och service. Nyckelord som passar in bra med lagets huvudsponsor Cykelcity.se och givetvis också våra övriga sponsorer.”

- Vi är verkligen glada över detta samarbete och det mervärde som detta kommer att ge våra gäster, säger Oscar Kumlin, marknadschef för Selma Spa. - Många av dem är inbitna cyklister och jag tror att detta kommer att göra deras vistelse hos oss ännu bättre. Vi har en omfattande plan tillsammans med Team Cykelcity.se som startar i januari där de kommer att utbilda och inspirera vår fitness-personal till ännu bättre tränare för uthållighetsidrotter och cykling i synnerhet. Teamet kommer också vara en viktig källa till kunskap för vår köks- och spapersonal när det gäller hängivna idrottares behov. Jag är också mycket glad att meddela att vi kommer att hålla träningsläger för allmänheten tillsammans med cyklister och personal från Team Cykelcity.

- Omgivningen på Selma Spa kommer att hjälpa oss fokusera på vår träning och även få kvalitetsvila och återhämtning vilket kommer att hjälpa oss att prestera bättre på tävlingar. Vi vet alla hur viktigt det är träningsläger i början av säsongen. I år kommer vi att ha ett annat upplägg där vi också har träningsläger i mitten av säsongen. Detta för att förbereda oss på viktiga tävlingar som t ex Ringerike GP och Svenska Mästerskapen. En ökad budget för laget gör det möjligt för oss att delta i mer högkvalitativa internationella tävlingar och därmed utveckla våra cyklister ytterligare, säger Johan Ottosson.

Vi på Selma Spa är också mycket glada att Team Cykelcity väljer oss som partner och vi tror att detta partnerskap kommer att utveckla svensk tävlingscykling samt att få fler människor att börja cykla och prova på landsvägscykling säger Oscar Kumlin

2 kommentarer:

Thomas sa...

Marknadschefen på Selma Spa är Ck Valhallcyklist och lovar att det kommer bli mycket cykelanpassad aktiviteter hos Selma fortsättningsvis, även kombinerat med familjeliv för oss med små barn tex :-) T

Micke sa...

Jo, snabb dessutom