lördag 22 januari 2011

Christofer Stevenson rapporter från lägerNär vissa stretar på i minusgrader, isiga vägbanor och kör med vinterhojen är andra utomlands med fincykeln. Christofer Stevenson och hans
lag inkl. lillebror Micke är just nu utomlands i Altea Velle i Spanien där dom hyr en stor villa från tidigare cyklisten Trond Søreime. För er som är sugna på att träna med bröderna Stevenson kan åka med Kadens resa den 27 feb till 13 mars.

Så här skriver han själv om första veckan.

Hola!

Här flyter det på. Sitter inlåsta i ett hus på väg upp i bergen en bit. Inga skryttemperaturer och solen har visat sig bara på två dagar. Maten lagar vi själva och massagen består av tio upphopp! Så vet inte om vi steker så mycket, förutom maten då!:-)

Det har blivit några timmar, vi har dock lite olika upplägg, men brukar åka ut tillsammans hela laget. Jag har fått ihop knappt 30 timmar nu den första veckan, då har jag satsat lite mer på kvalitén, till skillnad ifrån många andra i laget.

Bergen är svårt att undvika, om man inte vill köra efter kusten hela tiden. Men något mastodontbergspass har det dock inte blivit ännu, väntar med det till nästa vecka tror jag.

Är man svensk mästare får man snyggare kläder än de andra.

De två undre bilderna är lånade från lagets hemsida.

Inga kommentarer: