söndag 12 december 2010

Pressrelease från Beata Sandström

Beata Sandström som denna säsong kört för Team Mumien kommer nästa säsong köra för den danska klubben Odder Cykel Klub. Snabba kast då Beata tidigare stått på Team Mumiens laguppställning bara för några veckor sen. Men som Stefan Olgarsson (Teamchef Team Mumien) berättat här på talkofbike.com tidigare så arbetar dom osjälviskt och ser gärna att sina åkare får chanser utomlands.
Läs nedan Beatas pressrelease som ligger på hennes nystartade blogg.


Photo: Team Mumien.se

Beata SANDSTRÖM (Swe) (I lyserødt)
Svensk cyklist till OCK damer 2011

OCK damlag förstärker inför 2011 med den 23 åriga svenskan, Beata Sandström, från Göteborg. Då en av cyklisterna som skulle ha kört för OCK har fått ett kontrakt med ett tyskt UCI lag under 2011.
-Vi har sett henne köra några danska tävlingar i år, och varje start har hon antingen vunnit eller stått på pallen. Så ja, hon har sin plats hos oss och vi ser fram emot 2011, som kommer att bli hennes 3:e säsong som cyklist. Hon har mycket att lära ännu men hon har en mycket bra inställning till sporten och en stor utvecklingspotential. Den typen av cyklister har vi användning för med den målsättning vi har till nästa år. ” säger Thierry A. Muraour (Sportsdirektøren for OCK damehold).
Tjejerna från OCK har naturligvis ännu större ambitioner under 2011 än i år. Utöver den nationella tävlingskalender skall cyklisterna till några UCI lopp i Belgien, Luxembourg, Frankrike, Holland och Tyskland.

Inga kommentarer: