onsdag 15 december 2010

Christofer Stevenson, skriver nytt kontrakt.Som första media i världen kan talkofbike.com avslöja att Christofer Stevenson också nästa år kommer köra för det norska laget Sparbanken/Vest. Självklart så fick han svara på några frågor.


Sparbanken/Vest nästa säsong också, nöjd med det laget?

Ja, det får jag vara. Ska väl inte sticka under stolen med att jag hellre kört i ett större lag, men jag får chans att köra fina tävlingar med Sparebanken också och framförallt vara med ifrån början av säsongen.

Nöjd med lönen?

Är du nöjd med din lön?

Vet du något om utrustningen än?

Ja, på onsdag (läs idag). Jag vet dock att Ridley är kvar.

Målsättning nästa år?

Segrar och ett par segrar till. Någon specifik tävling har jag inte hunnit med att sikta in mig på ännu då programmet inte är spikat ännu.

Kommer du bo kvar hemma i sverige?

Ja

Kommer du tävla för någon svensk klubb vid nationella tävlingar?

Ja, men inte klart vilken.

Blir det något läger i vinter?

Planen är att hinna med ett i januari och ett i februari innan första tävlingen ska köras.

Hur ligger du till träningsmässigt?

Tomten kommer nog spöa mig i år, förutom i knäböj, men det kan jag leva med. Ett par månader kvar tills man ska köra fort.

Du har ju kört några år nu och börjar ju närma dig 30-strecket, du har inte ledsnat på att cykla?

Har väl ändå något år dit! Jag tycker det är lika roligt att tävla fortfarande, om inte roligare, då man har lite mer rutin nu. Träningen är väl kanske inte alltid roligt tex så sticker man inte ut och njuter i snöblasket lika ofta nu som förr, utan väljer någon anna träningsform om det är dåligt väder. Men det tror jag mer hänger ihop med smarthet än med motivation och så länge jag känner att jag utvecklas, så finns motivationen till att träna för att bli det med.

ProTour fortfarande målet?

Ja, känns som att jag inte skulle ha göra bort mig där direkt.

Tackar för din tid och får förhoppningsvis återkomma när resultaten börjar rulla in.

Det var så lite, alltid ett nöje att svara på dina fina intervjuer.

Inga kommentarer: