torsdag 8 juli 2010

Intervjuer inför mtbSM


Magnus Darvell, Team Kalas
Bild "lånad" från Team Kalas hemsida.

Nöjd med din egen säsong hittills?

Helt ok hittills tycker jag. Lite för få bra resultat men jag har känt att de riktigt bra benen har varit monterade några gånger. 51:a på den hårda världscupen i Offenburg är jag riktigt nöjd med i alla fall.

Vem tippar du har chans på mästartröjorna?

Ska jag hårddra det så tror jag att elittröjan går till mig, Emil eller Wengelin (trots att han är U23). Sen finns det såklart många fler som kan blanda sig i. Jag hade inte direkt tippat Palmberg förra året men han vann ganska komfortabelt ändå.

Kommer du köra alla lopp?

Jag kör Tempo och XC.

Vad tror du om banorna, passar dom dig?

Både ja och nej. Jag brukar göra bäst ifrån mig på tuffare banor med en del stigningar. Dock är banorna i Rättvik tillräckligt utslagsgivande med 3000 kurvor per varv, rötter och sand. Att jag och Mattias Nilsson är de som kört mest cykelcross av oss på startlinjen är en stor fördel när alla dessa kurvor och igångdrag ska utföras.

Vilket/vilka lopp kör du som uppladdning inför SM?

Ränneslättsturen, Mörksuggejakten och några hemliga träningstävlingar.

Inga kommentarer: