fredag 2 juli 2010

Intervju inför veteran SM


Tony Widing, Borås CA

Bästa resultat i år?

I år har jag inte några resultat alls att tala om då jag drabbades av mykoplasma i påskhelgen och jag efter det har haft något som kan liknas med varannandags form.

Vilka lopp ska du köra samt klass?

Jag kör endast linjet (H45) på söndag.

Målsättning?

Ja, det kan egentligen bara vara en och det är att vinna.

Vilka tror du kommer vara de hetaste kandidaterna till pallen?

Det är ju lite få deltagare i klassen så det kan bli lite konstig körning då det knappast lär finnas något lag som kan gå upp och köra. Risken är att alla hjälper till att köra på allt och skall jag vara ärlig har jag lite dålig koll på deltagarna men Anders Magnusson, Petter Eiring, Mikke Jönsson lär vara starka kandidater. Sedan finns det säkert ytterligare några starka cyklister som kommer att efteranmäla sig.

Träningsmängd i snitt/vecka hittills i år?

Väldigt varierande 4-10h/vecka

Inga kommentarer: